Τρίτη 26 Μαΐου 2015

H OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στον τελικό των EUROPEAN BUSINESS AWARDS

H OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στον τελικό των EUROPEAN BUSINESS AWARDS
H ΟLYMPIA ELECTRONICS A.E. εδώ και 36 χρόνια δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής και αποτελεί την μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική παραγωγική μονάδα. Απασχολεί σήμερα 174 εργαζόμενους, ενώ ιδιαίτερα δυναμική είναι η παρουσία της σε περισσότερες από 72 χώρες του εξωτερικού. Το 10% του ανθρωπίνου δυναμικού της εταιρείας βρίσκεται στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης.

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στοχεύει στην ποιότητα, την εξωστρέφεια, την καινοτομία και την τεχνολογία αιχμής.  Η εταιρεία έχει αποκτήσει Ευρωπαϊκές  διακρίσεις για την  ποιότητα, την εξωστρέφεια, την καινοτομία και την τεχνολογία αιχμής, για την εταιρική κοινωνική ευθύνη καθώς και για την επιχειρηματική ηθική.

Πρόσφατα η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. προκρίθηκε στον τελικό του διαγωνισμού των «European Business Awards sponsored by RSM» μαζί με άλλες 8 ελληνικές επιχειρήσεις. Ο τελικός και η απονομή των βραβείων θα διεξαχθεί την Τρίτη 26 Μαΐου 2015 στο Λονδίνο. Στον φετινό διαγωνισμό 2014 / 2015, στην πρώτη φάση της διαδικασίας του, δήλωσαν συμμετοχή 24.000 επιχειρήσεις από 33 διαφορετικές χώρες, ενώ στον τελικό θα αναδειχθούν 11 νικητές – ένας για κάθε κατηγορία.

Η ΟLYMPIA ELECTRONICS A.E. με τις συνεχείς  διακρίσεις που έχει πετύχει αποδεικνύει περίτρανα ότι: «Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου