Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Η ελληνική Urban Owl κάνει την διαφορά στα γυαλιά ηλίου (pics+vids)



Μετά από εκτεταμένη έρευνα και πάνω από 400 δοκιμές καταναλωτών κάτω από τον Μεσογειακό ήλιο, η εταιρία Urban Owl ανακοίνωσε οτι ενσωματώνει στα χειροποίητα γυαλιά ηλίου της, καινοτόμους μπλε φακούς ηλιακού ελέγχου, υψηλής ευκρίνειας.
Τα χειροποίητα αυτά γυαλιά, με την ενσωμάτωση των HD φακών, επιβεβαιώνουν την δέσμευση της Urban Owl πως θα χρησιμοποιεί πάντα τις καλύτερες, από πλευράς ποιότητας, πρώτες ύλες. Στόχος της ελληνικής εταιρίας, είναι να αποδείξει οτι παρά τις δυσμενείς οικονομικά συνθήκες που υπάρχουν στην χώρα, η φιλοδοξία και η διάθεση για παραγωγικότητα, παραμένουν παραμένουν ζωντανές...
Τα γυαλιά που είναι μοναδικά στο είδος τους, έχουν την ικανότητα να φιλτράρουν επιλεκτικά το φως του ήλιου, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα την ενίσχυση κύριων χρωμάτων όπως είναι το πράσινο, το κόκκινο, το κίτρινο και το μπλε. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την δημιουργία μίας έντονης αντίθεσης και φυσικά μίας δυνατής εστίας.

Το μπλε φίλτρο που διαθέτουν, εξουδετερώνει τα χρώματα στα οποία οφείλεται η καταπόνηση και η κούραση των ματιών, ενώ μπορούν να προστατεύσουν τον ιδιοκτήτη τους από τις ακτινοβολίες που προέρχονται από τηλεοράσεις, smartphones και tablets... Παράλληλα θα πρέπει να τονιστεί οτι είναι ιδιαιτέρως ανθεκτικά και έχει 100% UV προστασία.
Ο ιδρυτής της Urban Owl, Δημήτρης Διαμαντής έχει ένα σαφέστατο στόχος στην προσπάθεια που κάνει: «Επιδιώκουμε να παρέχουμε στους λάτρεις της ευρωπαϊκής ποιότητας, το καλύτερο προϊόν, στην πιο προσιτή τιμή, χωρίς μεσάζοντες.
Εμπνευσμένος από την καμπάνια του Τομ Φίνεϊ για την διάσωση της Ελλάδας, ο Δημήτρης Διαμαντής ξεκίνησε την Urban Owl στην πλατφόρμα crowdfunding,Indiegogo, τον Ιούλιο και θα συνεχιστεί μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου. Το κόστος για την απόκτησή τους είναι 85 ευρώ. #sunglassesforGreece «Θέλω να αποδείξω οτι οι Έλληνες μπορούν να συνεχίζουν να ελπίζουν πως τα όνειρά τους θα γίνουν πραγματικότητα, λέει ο Δημήτρης Διαμαντής και συνεχίζει: «Έχω ακούσει ανθρώπους να κατηγορούν τους Έλληνες οτι είναι τεμπέληδες, οτι εργάζονται λίγο και γενικά οτι παίρνουν οτι τους... αξίζει. Αυτό δεν είναι Ελλάδα. Εγώ θέλω να παρουσιάσω μία άλλη πλευρά του ελληνικού λαού.
Follow #sunglassesforGreece


Urban Owl eye-wear indiegogo campaign https://goo.gl/dBEuph

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου